Cursussen 

Mijn cursussen

Symbolontarot


Dit is een cursus die je leert  intuïtief om te gaan met de Symbolonkaarten.

In 7 avonden leer je de kaarten duiden en leggingen te doen.
Kosten €140,- 
inclusief boek, kaarten en map.  

Cursus Psychometrie/Fotolezen.

De cursus leert je in 4 avonden intuïtief de foto's en voorwerpen te voelen en uit te leggen.

Kosten €70,-

Inclusief map.


Consulten


Dit zijn consulten met behulp van de Symbolon kaarten. De kaarten vertellen je waar je probleem zit  en wat je mogelijk aan kan doen. 

Je pakt altijd de juiste kaarten. en deze kaarten vertellen je heel duidelijk wat je zelf niet ziet. Of wel weet maar je krijgt een bevestiging dat wat je weet de juiste manier is.

Ook werk ik s in combinatie met relatie opstellingen om antwoord te krijgen op dieper liggende oorzaken.

De kaarten geven je advies maar je moet het wel zelf doen.

Alles moet je zelf doen.

Kosten € 30,-

Relax Healing

Relax Healing wil zeggen even een totale ontspanning ervaren met geluiden van muziek, klankschalen, windgong en handpan.  Kosten 30,-

Familie/relatie opstellingen.

In familie/relatie opstellingen ga je na in je geboorte gezin wat er is gebeurt. De problemen die je nu ondervind zou je kunnen terug vinden in je jeugdjaren. Er is geen schuld maar wel een willen weten waarom. je ouders/opvoeders hebben hun best gedaan. Dat zou kunnen dat het niet het beste voor jou was. Maar dat weet je nu.

Kinderen luisteren niet, maar kopiëren hun ouders/opvoeders. Het is het voorbeeld wat ze hebben. Jaren later wil je weten hoe dat zo is gekomen en waarom. En ben je bereid om naar het patroon te kijken en het anders te doen.

Met in de energie van je ouders/opvoeders te gaan staan kun je proberen te begrijpen.. Er is niet altijd vergeving mogelijk en ook dat is goed. Dit heeft tijd nodig. Als het mogelijk is. Het geeft je wel inzicht in jou gedrag in het NU. En wat je daar aan kunt veranderen. Jij hebt altijd de keuze om te veranderen. Want jij hebt de regie in jou leven.

Het is niet makkelijk maar, niet onmogelijk.

Kosten€30,-   pinnen mogelijk.

IK-opstelling 

Wie ben ik

Wil je weten wie je bent, dit doe ik met een IK-opstelling.

In ieders leven zijn er denkpatronen die je als vanzelfsprekend vind maar niet zijn.

Je bent gevormd door je ervaringen en belevenissen die je vertellen wie je bent.   Maar als dit nu anders is en jij anders bent dan je denkt te zijn. Dan komt er een andere jij te voorschijn.
iedere keer zet ik je op een plek neer die je moet voelen wat het voor je betekent en wat je er mee kunt doen (en wat niet).
Zo kom je er achter wie je werkelijk bent en niet wie je denkt te zijn. Jezelf kunnen zijn is een recht geen voorrecht.

HUIS ZUIVERING

Een huis heeft een energie en een geheugen. Wat er in een huis is gebeurt word onthouden, en het kan zijn dat dit in combinatie met de energie van een mens te voorschijn komt.

ieder mens heeft een energie maar ook huizen, auto's, fietsen, meubelen en alle andere dingen. Het zijn geen dode dingen. Alles heeft een energie. En deze energie wil ons soms iets vertellen.  En nee dit is niet eng. We zijn het niet gewend om er mee om te gaan. en van jongs af aan is geleerd aan ons dat wat je niet ziet is eng. 

als je accepteert dat er meer  is dan wat je ziet word je wereld veel groter en interessanter. 

Ik ga met je mee je huis door en vraag de energieën wat ze willen en ga met jou die vraag beantwoorden. 

Daarna ga ik jou energie met de energie van het huis weer verbinden met een heling. Zodat jullie weer gelukkig kunnen samenwonen.

Met encaustiek verven ga je met een strijkboutje en bijenwas patronen maken op glanspapier. En zo ontstaan de mooiste afbeeldingen. En in iedere afbeelding zie je weer iets anders. dat is het mooie van zelf creëren met kleuren.

Kosten € 30,- pinnen mogelijk.

Intuïtief schilderen wil alleen maar zeggen kliederen met kleuren.

Je begint met een klein doekje en ik vraag of je dan je lievelingskleuren er op wil doen met een kwast. en dan voel je vanzelf wat je gaat doen en of je het leuk vind.

Ook heb ik wat kleine ornamentjes om er op te doen. 

Het doek moet eerst drogen dus later mag je het ophalen.

Kosten € 30,- inclusief alles. pinnen mogelijk. 

Alles is Liefde en Liefde is Alles